Uw vastgoed professioneel gereinigd, beschermen en onderhouden

Op veel plaatsen in ons land en vooral op zogeheten kantoorlocaties komen we de meest fantastische en soms futuristische bouwwerken tegen! Het voorstellingsvermogen van architecten lijkt geen grenzen te kennen. 

Maar mooi of functioneel  ...... al deze gebouwen hebben met elkaar gemeen dat ze zonder vakkundig onderhoud vervuilen. Zo kan kunststof na verloop van tijd gaan verweren en kunnen aluminium en metalen verschijnselen van corrosie (roest) gaan vertonen.

Kiest u alleen voor reinigen of wordt het toch een upgrade of is restore noodzakelijk? Wij komen  graag bij u langs voor passend advies. Laat uw gevel er altijd goed uitzien en kies voor specialistisch gevelonderhoud van Oldenburg. Alle werkzaamheden worden door ons op een vakkundige en voor mens en milieu veilige manier uitgevoerd.

Reiniging | Bescherming | Onderhoud | Clearshield

 

 

Wat kunnen wij als gevelspecialist voor u betekenen?

Wilt u advies ontvangen voor het reiniging, beschermen en/of onderhouden van uw woning, vastgoed of objecten. Neem gerust contact met ons op, wij voorzien u graag van een vakkundig en passend advies. 

Reiniging

Ondanks het feit dat veel van deze materialen een deugdelijk oppervlaktebehandeling hebben ondergaan en zo garant staan voor een zeer lange levensduur, is periodiek onderhoud noodzakelijk om mogelijke aantasting en vervuiling aan uw pand te voorkomen. Aluminium, kunststof en beschermende metalen worden vanwege hun unieke eigenschappen steeds vaker toegepast in de renovatie- en nieuwbouw. Maar de specifieke klimatologische omstandigheden van ons land, de vormgeving en de plaatsing van een pand beïnvloeden de eigenschappen van deze bouwmaterialen helaas nadelig. Vervuiling, aantasting en corrosie zijn het vervolg. 

Bescherming

Specialistisch gevelonderhoud is meer dan het “schoonmaken“ en in de was zetten van gevels. Het gaat hier om specialistische reinigingsmethoden die de ondergrond terugbrengen in zijn oorspronkelijke staat (reconditioneren). 

Ook de voorbereiding op een tijdelijke duurzame afwerking, semi-permanent of permanent coatingsysteem behoort tot de mogelijkheden. De toepassing van deze methodes bewerkstelligen een langere levensduur, een onveranderlijk uiterlijk en een uitgestelde vervanging van in de bouw gebruikte beschermde metalen en kunststoffen. Alle werkzaamheden worden door ons op een veilige manier voor mens en milieu uitgevoerd.

Onderhoud

Is er al een tijdje geen onderhoud gepleegd aan uw pand? Indien de oppervlakte wel is vervuild maar niet aangetast, kunnen wij een opfrisbehandeling (upgrade) uitvoeren. Indien onderhoud langere tijd is uitgesteld en de gevel zwaar is vervuild of aangetast, dan is een herstelbehandeling (restore) ook mogelijk. Wilt u weten welk onderhoud voor uw pand geschikt is?

Glas behoudt glans met ClearShield ®

clearshield

Vuil gevelglas wie stoort zich er niet aan. Nog vervelender wordt het als de bereik-baarheid lastig is. Een situatie die zich met name voordoet bij kantoren, bedrijven en wooncomplexen (appartementen). Gelukkig kan vervuiling van glas grotendeels worden voorkomen door het te behandelen met ClearShield ®. Door toepassing van ClearShield ® verhoogt u het woon- en werkcomfort en worden de kosten voor onderhoud aantoonbaar lager.

gevelreiniging

Schoon glas verhoogt niet alleen het woon- en werkcomfort maar geeft ook een prettig doorzicht en meer daglicht. Uw gebouw wint aan representativiteit en het reinigen van glas gaat in de toekomst gemakkelijker en is effectiever. Door toepassing van ClearShield ®  worden de kosten voor onderhoud aantoonbaar lager voor langere tijd.

Wat kunnen wij als gevelspecialist voor u betekenen?

Wilt u advies ontvangen voor het reiniging, beschermen en/of onderhouden van uw woning, vastgoed of objecten. Neem gerust contact met ons op, wij voorzien u graag van een vakkundig en passend advies.