Hogedrukreiniging voor een probleemloze start van uw projecten

Hogedrukreiniging wordt de laatste decennia meer en meer toegepast als zeer effectieve en tijdbesparende reinigings methode. Het toepassings gebied is groot. Van huis, tuin en keuken schoonmaak tot bouw en industrieel reinigen.

De mogelijkheden die de diverse reinigings technieken bieden is enorm. De praktische mogelijkheden van hoge druk reiniging (tot 500 bar), hydro-jetting (boven 500 bar) en de diverse straaltechnieken worden intensief gebruikt door de bouw en schilders en branche. In veel gevallen zijn deze technieken de oplossing voor behandelingen die in het verleden handmatig en/of met gebruikmaking van chemicaliën uitgevoerd werden. Dus arbeidsintensief en/of milieu belastend.

Technische voorbehandeling | Verf verwijderen | Stralen

Wat kunnen wij als reinigingsspecialist voor u betekenen?

Wilt u advies ontvangen voor het reiniging, beschermen en/of onderhouden van uw woning, vastgoed of objecten. Neem gerust contact met ons op, wij voorzien u graag van een vakkundig en passend advies.

Technische voorbehandeling

In technische adviezen, die worden gehanteerd in de schilders, stukadoors en beton herstel branche wordt vaak een technische voorbehandeling aanbevolen.

Hierbij wordt met hoge druk water en/of een straalbehandeling de ondergrond op een dusdanige wijze voorbehandeld dat er een schone, vetvrije en/of opgeruwde ondergrond ontstaat. Een secuur en juiste uitgevoerde voorbehandeling levert niet alleen kwaliteitswinst op, maar bewerkstelligt ook tijdswinst en een probleemloze start van uw projecten.

Verf verwijderen

Het geheel of gedeeltelijk verwijderen van diverse verfsoorten en stucwerk behoord tot de mogelijkheden. Door middel van “kokend heet water” hoge-druk techniek kunnen diverse verfsystemen probleemloos verwijderen zonder de ondergrond te beschadigen. Deze reinigingstechniek is gebaseerd op het “Thermoshock” effect. Hierbij worden “messcherpe” waterdruppels met een temperatuur van honderd graden op de coating losgelaten. Hierna kunnen probleemloos nieuwe verf en/of stucsystemen worden aangebracht.

Stralen

Door middel van Hydro-jetting (500 bar +) en/of straaltechnieken kunnen betonnen ondergronden worden gereinigd of opgeruwd. Hierbij bestaat de mogelijkheid om in één arbeidsgang betonrot en eventueel vervuiling te verwijderen.

Wat kunnen wij als reinigingsspecialist voor u betekenen?

Wilt u advies ontvangen voor het reiniging, beschermen en/of onderhouden van uw woning, vastgoed of objecten. Neem gerust contact met ons op, wij voorzien u graag van een vakkundig en passend advies.